JACKFRUITTI
Jackfruittin tuntee siitä, että se on painava, ruman näköinen päältäpäin (elefantin nahkan tapainen) ja sisällä olevat siemenet ovat pienen kiven kokoisia. Ne siemenet ovat niin suuria, että tuskin on pelkoa, että ohimennessä tulee nielaistua. Jackfruittia on parasta syödä käsin repimällä, muuten se tuskin onnistuukaan. Syönnin jälkeen pitää pestä kädet, sillä Jackfruitti on aivan kuin tahmeaa liimaa. Ja vaikea saada pois käsistä.
Kun syö ensimmäistä kertaa, on ehkä parasta saada neuvoa paikanpäällä kokeneelta Jackfruittin syöjältä.
Näin se jotenkuten onnistuu:
1. Halkaise hedelmä.
2. Purista siemenet pois.
3. Poista valkoiset saumat.
4. Revi käsillä paloja syötäväksi.
Maku on tosi hyvä.
Hedelmä on todennäköisesti lian painava importti/exportti hedelmäksi.
Tässä meidän tädin talon edustalla niitä on puu täynnä. Jackfruitit on peitetty säkeillä, ettei tuhoelukat ala niitä syömään.
Jackfruittin tuntee siitä, että se on painava, ruman näköinen päältäpäin (elefantin nahkan tapainen) ja sisällä olevat siemenet ovat pienen kiven kokoisia. Ne siemenet ovat niin suuria, että tuskin on pelkoa, että ohimennessä tulee nielaistua. Jackfruittia on parasta syödä käsin repimällä, muuten se tuskin onnistuukaan. Syönnin jälkeen pitää pestä kädet, sillä Jackfruitti on aivan kuin tahmeaa liimaa. Ja vaikea saada pois käsistä.
Kun syö ensimmäistä kertaa, on ehkä parasta saada neuvoa paikanpäällä kokeneelta Jackfruittin syöjältä.
Näin se jotenkuten onnistuu:
1. Halkaise hedelmä.
2. Purista siemenet pois.
3. Poista valkoiset saumat.
4. Revi käsillä paloja syötäväksi.
Maku on tosi hyvä.
Hedelmä on todennäköisesti lian painava importti/exportti hedelmäksi.
Tässä meidän tädin talon edustalla niitä on puu täynnä. Jackfruitit on peitetty säkeillä, ettei tuhoelukat ala niitä syömään.
Hyviä juttuja. Jos joskus vanhoilla päivillä (eli melko pian)
VastaaPoistatulee lennettyä Tautisille Saarille, on nämä vinkit hyvä muistaa..
:)