sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Kävin paikallisella hammaslääkärillä.

Kävin paikallisella hammaslääkärillä. 

Nuorimies ja miespuolinen hammaslääkärinapulainen. Olin iloinen, että hammaslääkäri oli nuori, sillä, vuonna 2004 täällä oli iso skandaali, kun selvisi, että moni Filippiiniläinen tavallinen lekuri oli ostanut pätevyyskirjansa/ todistuksensa. Ajattelin, että tämä on niin nuori kaveri, että on varmaan uusi näissä poraajan hommissa. Kyllä minusta ihan hyvin teki hommansa. 

Eikä tartte tilata aikoja, senkun odottelee vuoroaan odotushuoneessa/ eteisessä. Itse työ myös sujuu nopeasti, ilman tyhjänpäiväisiä journaalin täyttämisiä. Kyllähän te tiedätte kuinka hammaslääkäri kertoo tärkeäänä apurille, että nyt porataan hammaskartan hammasta kirjain ja numero se ja se.... Vähän sitä samaa, jos muurari koko aika kertois apumiehelle, että nyt muuraan tiilen numero A3, jne.

Ajattelin, että mitähän tapahtuu, jos tulee brownoutti, no ehkä niillä on oma generaattori, niin saa poran käyntiin. Tosin apulaisella oli taskulamppu takataskussa niin ainakin jollain tavalla asia edistyy.

Hieman mokasin, kun apuri toi lasillisen jotain viinalta haiskahtavaa lientä. Kaadoin sen heti kitaan ja pyysin vahvempaa sekoitusta. Lekuri ja apulainen katselivat hölmöinä toisiaan ja lekuri kysyi vaimoltani, että mistä maasta miehenne on. Vaimo vastasi, että Finlandia ja lekuri sanoi, että: I understand. Kysymyksessä oli kuulma hampaitten huuhteluaine. 

Minun hampaitten puhdistus maksoi 300 pesoa eli euroissa 5 euroa. Yksi paikka täytteineen ja porauksineen myös 300 pesoa. Eli koko homma 10 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti