tiistai 14. helmikuuta 2012

Otteita päiväkirjasta. 2011.

Kuulin eilen uuden sanan "CYBERSEX". En vieläkään oikein tiedä mitä se sana sisältää. Seuraavat kuvat ovat varmaan sitä CYBERSEKSIÄ. Toivon, että kukaan ei pahastu vaikka ne pistänkin mukaan kirjeenvaihtajan palstalleni. 

Aamupäivällä tuli tällainen sika käymään kylässä. Tuotiin oikein moottoripyörän sivuvaunussa. Sillä oli vaahtoa suupielissä, niin kovaa olivat ajaneet. Huomatkaa pallien koot. Käykö kateeksi ? Kysyn vaan.
Kuva
Kuva

Siinä sitten odoteltiin, että alottaisi hommat mutta ei oikein tuntunut bonjaavan, että mitäs nyt tehtäisiin, vaikka me paikallaolijat olimmekin auttaneet sian bagriding asentoon. Mulkoili vaan lasimainen ilme naamarissa. Jotenkin minulle tuli mieleen tuttu nuorimies Frogo ja se, kuinka paljon me olemme tehneet hänen hyväkseen yrittäessämme innostaa häntä Marilyn´n serkkutytönTheresan suhteen ja kuitenkaan hän ei mitään saa itse aikaiseksi Theresan kanssa.
Kuva


Tietysti saattaahan se olla häiritsevää, kun porukka koko aika odottaa ja valittaa, että etkös pian ala hommiin. Ehkä meidänkin pitäisi ottaa tämä huomioon ja antaa hänen (puhun siis Frogosta nyt) yrittää itse ilman meidän arvosteluja saada jotain aikaiseksi omaan hitaaseen tyyliinsä.
Kuva

Odotteleminen tuotti kuitenkin tulosta ja meille tuli uusi ongelma sillä sika (puhun nyt siasta, enkä Frogosta) halusi lisää sitä Cyberseksiä, eikä halunnut laskeutua etujaloilleen. Kampaajatädin oli pakko mennä kampaamoon rauhoittelemaan kampausta odottelevia asiakkaitaan. Kuulin seuraavan lauseiden vaihdon mikä tapahtui Taklish (Filippiinien englantia) kielellä: 
"The pig is still bagriding and will have a second round. Vastauksena kuului: WHO??? Marilyn´s americano ??? No, the pig."
Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti