sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Käärmeet

Carmen, Bohol, Filippiinit.
Mina mietin kanssa seuraavaa, etta jos polulla tulee cobra vastaan, niin pystynkohan nopealla iskulla viidakkoveitseni kanssa lyomaan cobran paan irti ? Ongelma on siina, etta veitsi pitaa saada nopeasti esille ja pitaa osua cobraa juuri paan alle. Ruohikossa siihen ei pysty, mutta ehka polulla tai lyhkaisessa ruohikossa. Jenkkikaveri kertoi, etta hanen kotifarmilla Idaho'ssa han kerran ratsasti paikkaan missa oli satoja kalkkarokaarmeita. Sai onneksi hevosen kaannettya, ennen kuin hevonen meni paniikkiin. Seuraavana paivana iso joukko farmareita meni sinne ja tappoivat satoja, ehka tuhansia kalkkarokaarmeita ampumalla ja dynamiitilla. Sanoi, etta pistivat usein sikoja alueille missa oli kaarmeita. Sika kuulma on hyva kaarmeentappaja. Syo kuulma kaarmeen, mutta ei kaarmeen paata. Ja ei kuulma ole moksiskaan jos kaarme ehtii puraisemaan. 
Tama jenkki muuten kavelee taalla Filippiineillakin aina comboybootseissa ja sanoi, etta ensikerralla jenkeissa kaynnilla aikoo ostaa kaksinkertaisesta nahasta tehdyt saappaat. Kuulma Idahossa aina kaytti nahkahousuja.
Minulla ei vuorilla ollessa ollut kuin sandaalit. 
Tarkoitukseni oli lahtea tanaan takaisin vuoristoon, mutta on niin kova sade, etta polut sinne ovat tulleet joiksi. Saattaa olla, etta huomenna saasta riippuen. Filippiinilaisten ystavieni cellphone vuorilla ei myoskaan toimi, ehka koska eivat pysty lataamaan batteria, koska on brownout. 
Nutfinn, mika on mielestasi paras kaarmeentappo tapa ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti